Klaverblad van Noordenveld

Het wandelevenement Het Klaverblad van Noordenveld werd van 2009 tot en met 2018 jaarlijks georganiseerd en goed gewaardeerd. De jaren daarna gooiden bestuurswisselingen en Corona roet in het eten tot in 2022 de handschoen weer werd opgepakt met een nieuwe editie. Met direct tegen de 400 deelnemers kan er zonder twijfel gesteld worden dat het wandelevenement terug is om te blijven.

Alle windstreken

De naam Klaverblad is niet zomaar gekozen. De routes voeren deelnemers in lussen rondom Roden, in alle windstreken en vormen zo als het ware een heus klaverblad. Grote kracht van het evenement is de ruime keuze in afstanden: zowel de geoefende wandelaar, de kilometervreter als de wandelaar die met een kort rondje tevreden is, kan hier aan zijn trekken komen.

Beleeftocht

In 2022 werd voor het eerst een Beleeftocht aan het Klaverblad van Noordenveld toegevoegd. Deze route werd speciaal voor kinderen en mensen met een beperking georganiseerd. De route was 4 kilometer lang en onderweg waren er allerlei activiteiten georganiseerd. Ook hingen er QR codes met leuke vragen, zodat de vraag ‘hoe lang moeten we nog?’ echt niet voorbij kwam.

Wandel je mee?

Ook zin om nu de wandelschoenen aan te trekken en de omgeving rondom Roden te verkennen? Het Klaverblad van Noordenveld wordt maar één keer per jaar gelopen, maar wie zin heeft, kan via onderstaande link een route van 5 kilometer en 10 kilometer vinden opgesteld door de organisatie.